خاصیت آلوچه

خواص آلوچه :

اقسام آلو تمام ترکیبات و خواص گوجه سبز را داشته و به اضافه ملین خوبى مى باشند. خاصیت غذایى زیادى داشته و نیروبخش هستند و مى توان آن را غذاى مخصوص ورزشکاران قرار داد. آلوى خشک قند زیادى دارد و براى مبتلایان به مرض قند خوب نیست . ولى گوجه فاقد قند بوده ، و قند خون را کم مى کند. مغز هسته و برگ درخت آن نیز داراى خاصیت ضد کرم است .

خاصیت مسهلى آلوچه مربوط به ماده چسبنده و املاح و سلولز آن مى باشد و به همین جهت مى توان گفت براى مداواى یبوست غذایى مفیدتر از آلوچه و انجیر نیست و این خاصیت در انجیر خشک و آلوچه خشک زیادتر است . خوردن آلوچه قبل از غذا براى مبتلایان به سر درد و تب هاى صفراوى سودمند مى باشد. تخامه اى که بعد از خوردن آجیل در معده پیدا مى شود، دوایى بهتر از آلوچه­ى خشک خیس کرده ندارد. لواشک آلوچه که از انواع کوهى ساخته می شود، اگر تمیز تهیه شده باشد پاک کننده­ى روده و شکم خواهد بود. صمغع درخت گوجه و آلوچه به صمغ فارسى معروف است ، گرم تر از صمغ عربى بوده و براى سرفه مفیدتر مى باشد. خرد کننده ى سنگ هاى کلیه و مثانه و  سنگ هاى صفراوى است ، براى التیام زخم بسیار نافع بوده ، و سرمه ى آن براى کم کردن فشار چشم تجویز شده است .

 

/ 0 نظر / 42 بازدید